MINI TEČAJ – MAXI TRANSFORMACIJA

7-dnevni online tečaj transformacije

Ovo je tečaj u kojem ćete u samo sedam dana proći, korak po korak, sedam stepenica da upoznate sebe i naučite kako postići lakoću življenja.

Što vas očekuje?

Na samom početku upoznat ćete svojeg anđela čuvara koji će vas pratiti i biti s vama, pomagati vam i bodriti vas.

Nastavljamo s temom oprosta, i koja je dobrobit oprosta za vas. Kroz temu oprosta ulazimo u treći dan kada ćete izbalansirati svoje čakre. Da bi vam život bio u balansu, potrebno je najprije posložiti tijelo.

Nakon što ste se izbalansirali, četvrti dan ćete iscjeljivati tijelo i emocije, i na taj način pripremiti se za praktičnu vježbu radosti i obilja. Uz anđeosku pomoć naučit ćete prizvati obilje svake vrste u svoj život.

Šesti dan druženja očekuje vas prekrasna vježba pod nazivom „Narudžba iz Svemira“. Nakon što ste napravili mjesta u životu radeći na oprostu, pa ste se dobro izbalansirali i iscjelili, naučili ste prizvati obilje u svoj život, i sada ste spremni poslati narudžbu sa svojim željama u svemir.

Sedmi dan druženja očekuju vas četiri vježbe. Vrlo lagane za izvođenje, a vrlo moćne i korisne u primjeni. Naučit ćete kako se odvojiti i zaštititi od energija koje nisu dobre za vas, kako sami ojačati svoje tijelo i kako se iscjeliti uz pomoć arkanđela Zadkiela.

Je li ovaj tečaj za tebe?

 • Ako se bojiš ili imaš neopravdane strahove
 • Ako ne znaš snagu i važnost oprosta
 • Ako nisi u balansu, i možda ti je zdravlje narušeno
 • Ako želiš postići unutarnji mir
 • Ako želiš postići da osjetiš ljubav prema sebi
 • Ako se bojiš nepoznatog i sutrašnjeg dana

Onda je ovaj tečaj za tebe.

I znaj, život je možda nepoznanica, ali ti ne gubi vjeru.

Vjeruj i strah će nestati.

Vjeruj i prihvati lakoću življenja.

Vjeruj da će sve biti baš kako treba, samo za tvoje najveće dobro.

Što su o tečaju rekli dosadašnji polaznici?

…Mini tečaj – Maxi tranformacija… Pronašla sam sebe. Našla sam moć i snagu za koju ni nisam znala da imam. Iscijelila sam stare rane koje su mi zadavale kojekakve probleme godinama. Naučila sam oprostiti sebi i drugima. Uz sve one divne vježbe koje smo svaki dan radile osjećam se snaženo i osvježeno. Uvidjela sam snagu u sebi koja me je pomaknula s mjesta, i zakoračila sam van svoje zone komfora. No nije dovoljno proći kroz tečaj i stati sa svime. Treba svaki dan raditi na sebi. Možete postići čuda, Ja jesam. Hvala Jani i Ljubičastoj Nini.  Taša.V., Irska

Kada se održava tečaj?

Tečaj je koncipiran kao 7-dnevno online druženje pri čemu ću se svaki dan javljati uživo putem ZOOM aplikacije i voditi vas kroz transformaciju.

ZOOM aplikaciju možete skinuti na njihovim službenim stranicama ZOOM.US

Tečaj se održava 7 uzastopnih dana od 7. do 13.12.2020. i traje 1 h u terminu od 20 do 21 h

Radite na sebi 7 dana uz moju potporu i vodstvo.

Cijena tečaja iznosi 100 kn, dok je za članove Facebook grupe Anđeli mog života 80 kn.

Prijave se primaju zaključno do 06.12. do 16h.

Što dobivate ovim tečajem?

 • svakodnevno vodstvo tijekom 7 dana tečaja
 • prilika da radite na sebi
 • anđeoske meditacije

Bonus za sve polaznike

 • 15 min muzike za meditaciju i opuštanje
 • Snimka četiri vježbe iz sedmog dana tečaja
 • Snimka anđeoskog uzemljenja i zaštite
 • Snimka uzemljenja

Za sudjelovanje u radionici potrebno je prijaviti se putem donjeg obrasca i izvršiti uplatu do 06.12.2020. do 16h

Upute za pristup ZOOM grupi dobivaju se mailom uz potvrdu primitka prijave i uplate.

Prijavi se na 7-dnevnu MAXI TRANSFORMACIJU


Online tečaj Maxi Transformacija - 7.-13.12.2020.

 

Riječi polaznika:

Za mene je ovaj transformacijski tečaj počeo ranije, eto kako: Kao i svima vama i meni povremeno dođu prijedlozi za prijateljstvo, odnosno ljudi koje možda poznajete, eto tako se meni pojavila i Mirjana Jana i kako imam običaj ako mi je netko simpatičan, zavirim na stranicu i super sve, sve 5 no odluka je da za sada ne širim krug prijatelja, no “pokupim ” Ljubičastu Ninu i malko porazgovaramo s njome, ako hoćeš da bude prijateljstvo ostavljam tebi vrijeme. Bilo kako sad je u mojim formama u mobitelu. Bio je 9.8. ove godine. Prošlo neko vrijeme i dođem nekako u grupu Anđeli mog života, vjerujte ne znam ni kako ni preko koga i divne stvari se rješavaju, naravno kriva je Nina i moj Anđeo i sad sve lijepo i ljepše, a onda nakon nekog vremena Mirjana Jana objavi da će, naravno s anđelima provesti transformacijski tečaj i cijenu koja je doista niska, no ja eto nemam taj iznos… Komentiram kako je ideja super i da nažalost ne mogu podijeliti s njima to vrijeme, no i uvjerenje da kad bude moguće prisustvovati ću tečaju. Anđeli rade i anonimna anđelica poklanja 2 tečaja , e da sam i sumnjala da mi je TU mjesto , to bi me uvjerilo. A tečaj, hvala Bogu ništa bolje u mnogo godina nisam prošla, meditacija i energije savršeni no bitno je PROMJENA odnosno Transformacija. Nisam Superžena, no ovi alati i meditacija pomoć su i u promjeni stavova, vjerovanja u sebe i PUNINU. Odavno znam da se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme, no sigurnost i ljubav koju sad osjećam nisam očekivala. Možda malo pomoći u kontaktu s anđelima i ljudima, nešto korisno u svakom slučaju sam očekivala, no naći izgubljeni dio sebe i shvaćanje da je moje znanje istina, to nisam očekivala. Hvala anđelima, anđelicama u grupi i Mirjani koju mi je ipak draže zvati samo Jana. Premalo je reći preporučujem, zato kažem USUDI se.  Vaša Ružica Lakosa.
Ljubičasta Nina, posebno hvala