Young Living

Moj novi, Young Living životni stil

O mojem Energetskom kodiranju već ste čuli i čitali. Tako ste saznali da sam pod jednu „kapu“ sakupila moja naučena znanja kako bi vam mogla pomoći u poboljšanju kvalitete života. 

Više od 15 godina radim sa eteričnim uljima. Na eterična ulja gledam poput liječnika na lijekove. Sve treba biti ciljano i dozirano, a ne gledati samo kako ono lijepo miriše. Već tada sam shvatila ozbiljnost korištenja eteričnih ulja, i znala sam da opreza nikad dosta. 

Tih, sada davnih godina, nije bila ovakva ponuda eteričnih ulja na tržištu, i sve je nekako bilo u povojima.  I da mi je tada netko rekao da postoji kompanija koja ima savršena ulja, i da se mogu jednostavno i lako primjenjivati, nisam sigurna da bih tada u to povjerovala. 

Kako i zašto sam započela

Danas vam želim predstaviti moj novi stil života. Želim vam predstaviti eterična ulja vrhunske kvalitete koja se koriste sa lakoćom, i vrlo su sigurna za upotrebu. Moj novi stil života mogao bi postati i vaš životni stil. To je Young Living životni stil, to su ulja koja su mi olakšala život. Ulja s kojima se svaka masaža iz posebne pretvara u čarobnu, a svaka krema za lice postaje melem.

Kako i zašto sam započela raditi sa Young Living  uljima kada sam već educirani aroma terapeut, i mogu sama birati ulja i raditi mješavine?

Odgovor je vrlo jednostavan, zbog lakoće i sigurnosti upotrebe, i da se ne lažemo, zbog novca. 🙂

Kada sam po prvi puta isprobala eterično ulje pepermint Young Living, a nakon toga popila čašu vode sa kapi eteričnog ulja limuna Young Living, odmah sam se zapitala kako i ja mogu doći do svojih bočica ovih ulja.  

Prijateljica me uputila na svoju prijateljicu i eto me, sada ja pričam svoju priču. 

Kako bi saznala što više i da ne propustim detalje, dogovorila sam druženje s prijateljičinom prijateljicom. Moje oduševljenje je bilo veliko pa sam sa sobom povela i jednu prijateljicu koja je samo znala da ćemo razgovarati o uljima. 

Sljedeći dan naručila sam svoj Premium Starter Kit, te se učlanila u biznis verziju.

Što je i zašto Starter Kit

Starter Kit je savršena kombinacija 12 bočica najkvalitetnijih eteričnih ulja na svijetu, koje su po meni savršena kućna prva pomoć. 

Sva ta ulja su spremna za upotrebu i za same početnike koji ništa ne znaju o aroma terapiji i eteričnim uljima. Ulja su sigurna i laka za upotrebu.

Po meni, dodatna pogodnost je što ste odmah uvršteni u grupu gdje imate podršku. U grupi sve možete pitati, i dobiti odgovore na sva pitanja. Drugim riječima, niste sami.

Možda imate otpor prema MLM poslovanju, i to je u redu. Ovdje nećete doživjeti klasično MLM poslovanje, i slobodno zaboravite na to. Uostalom uvjerite se sami, jer ovdje je važan proizvod, i to je sva mudrost.

U PSK (Premium Starter Kit) dobivate:

 • 12 vrhunskih bočica eteričnih ulja, od kojih su 6 bočica čista ulja, a 6 bočica su blendovi (mješavine)
 • DewDrop difuzor i ovlaživač zraka. Ovaj difuzor je poseban po tome što svaku molekulu eteričnih ulja razloži na atome koji na zdravi način udisanjem, ulaze u naš organizam, te na taj način ostvare svoje djelovanje.
 • Dvije vrećice NingXia zdravog napitka koji se bazira na eteričnim uljima
 • 10 kom bočica od 2 ml za uzorke kako bi mogli svoja ulja podijeliti s prijateljima i klijentima
 • Roller nastavak za bočice
 • Priručnik s informacijama  

Sve to je upakirano u prekrasnu kutiju.

Cijena PSK je 177 EUR+ poštarina 12 EUR.

Ako bi svaki proizvod iz PSK kupovali pojedinačno trebali bi izdvojiti više od 300 eura. 

Ulja su vrlo koncentrirana, pa će vam navedena količina potrajati i nekoliko mjeseci. 

Dobrobiti i moja iskustva

Iz mojeg iskustva, koje ću podijeliti s vama vidljiva je pozitiva, i puno dobrobiti, kako od samih proizvoda tako i poslovanja.

 • Stekla sam nova poznanstva, i još uvijek to radim
 • Ne gubim novce, nego sam stvorila novi izvor prihoda
 • Ima proizvode koje koristim, a ne stavljam ih „na čekanje“, jer sam kupila na nečiji nagovor
 • Kuća i radni prostor, wellness, neodoljivo mirišu
 • Radeći kreme za lice uviđam da su uz ova ulja postale pravi melemi
 • Sve što radim je za dobrobit svih. Jednostavno dijelim svoja iskustva, a ljudima se to sviđa, pa naručuju kod mene
 • Ne kupujem jer moram, već zato što želim, i sve to mi dođe na kućni prag
 • Nikome nasilno ne guram proizvode, a posebno ne rodbini, njih sam zaobišla 🙂

Što je Young Living

Young Living je vodeći svjetski proizvođač eteričnih ulja i proizvoda na bazi eteričnih ulja. Na tržištu su više od 20 godina, a kod nas puno puno kraće. 

Young Living  ima visoke standarde u proizvodnji. Od samog početka gdje se velika pažnja posvećuje sjemenu i zemlji gdje rastu biljke. Vlasnici su brojnih farmi i destilerija širom svijeta. Pa tako i kod nas u Hrvatskoj imaju polja gdje uzgajaju smilje. Uz to, imaju i partnerske firme koje zadovoljavaju njihove visoke standarde.

Posebno me oduševila činjenica da ako ste član Young Livinga možete, uz prethodnu najavu, posjetiti njihove destilerije i vidjeti proces proizvodnje.    

Njihov proizvod se može kupiti isključivo na njihovim web stranicama, a za promidžbu se ne koriste standardnim marketingom. 

Njihova promidžba su njihovi zadovoljni korisnici koji pričaju o kvaliteti i dobrobiti proizvoda, a za to su dobro nagrađeni. 

Podijelite što volite

Zašto se i vaš život ne bi promijenio na bolje? Kako sam već napisala, dijeleći svoja iskustva i ljubav prema Young Livingu, pokrenula sam svoj biznis. 

Zašto pokrenuti posao s Young Livingom?

 • Nema obaveznih zaliha
 • Sami ste svoj Šef
 • Podrška globalne zajednice
 • Mogućnost za zaradu
 • Osvajate bonus od 40 EUR za svaku učlanjenu osobu, kao i proviziju na sve buduće narudžbe
 • Mijenjate živote nabolje pomažući drugima na putu duhovne, tjelesne i opće dobrobiti
 • Pruža vam se mogućnost da osvojite sudjelovanje na seminaru za lidere s troškovima plaćenim u cijelosti

Prvi koraci uz Young Living

Na raspolaganju su vam dvije mogućnosti: kupujte proizvode u maloprodaji ili postanite veleprodajni član.

PREDNOSTI ČLANSTVA su da kupujete što i kada želite, nema obaveznih zaliha, i nema obavezne potrošnje ni naručivanja

RAZLIKA IZMEĐU MALOPRODAJNOG KUPCA I VELEPRODAJNOG ČLANA

Kada ste kupac u maloprodaji uvijek možete unaprijediti status i postati veleprodajni član.

Veleprodajni član zarađuje besplatne proizvode, ima pristup edukacijskim resursima, dobiva ekskluzivne popuste, dobiva 24% popusta na maloprodajnu cijenu na sve Young Living proizvode, stječe mogućnost sudjelovanja u  jednom o najizdašnijih kompenzacijskih planova u industriji, može dobiti priznanje za svoj rad na nekom od naših seminara koji se održavaju na predivnim lokacijama širom svijeta.

ESSENTIAL REWARDS

Kupujete li proizvode redovito, i želite li zaraditi besplatne proizvode? Tada nam se pridružite u programu Essential Rewards, te prilagodite svoju mjesečnu narudžbu kako biste zarađivali bodove koji vrijede poput gotovine.

Ovaj program je vrlo ekskluzivan i donosi niz prednosti:

 • Prilagodite narudžbu i uštedite novac ☺
 • Nema rizika☺ promijenite ili otkažite narudžbu kad god poželite
 • Steknite pravo na umanjenu poštarinu i prioritetno slanje
 • Pristup ekskluzivnim mjesečnim promotivnim ponudama
 • Sa svakom narudžbom osvajate Essential Rewards nagradne bodove koji vrijede poput gotovine – sakupljanje bodova u vrijednosti do 25% od bodovne vrijednosti narudžbe
 • Dobivate darove za vjernost 3, 6, 9 i 12 mjeseci neprekidnog sudjelovanja

Poslovna prilika

Odlučili ste pokrenuti svoj YL biznis. Što vam je potrebno?

 1. Kao prvo morate biti član Young Livinga. Najbolje bi bilo da nakon učlanjenja kliknete na program vjernosti  Essential Rewards, i kupite Premium Starter Kit. Sve potrebne informacije za učlanjenje i narudžbe kliknite na link YOUNG LIVING

Minimalna mjesečna narudžba na Essential Rewards programu je 50PV*-a, i dovoljna je kako biste ostvarili pravo na Starter Kit bonus u iznosu od 40 eura za svaku osobu koja naruči preko vašeg linka svoj Starter Kit.

*PV = productvalue, i obično je 1PV = 1,2 eura

 1. Nakon kupovine Starter Kit-a dobivate naš mail dobrodošlice u kojem se nalazi vaš osobni link kojeg od sad možete dijeliti s drugima. U tom prvom mjesecu na ovaj način zadovoljili ste sve uvjete za biznis, te svoj link možete dijeliti sa drugima.

VAŽNO za naglasiti je da nema potpisivanja ugovora, nema obaveze. Počinjite i odustajte koliko puta želite. 

 1. Kako biste ostvarili pravo na „commissions“ tj. postotak od prodaje svih vaših ljudi u organizaciji, potrebno je ostvariti osobnu narudžbu sa 100 PV-a svaki mjesec.

I to bi bilo to 🙂

Iz svojega iskustva vam mogu reći da nemate što izgubiti, zapravo ste na dobitku uz minimalan ulog ☺ A dobitak je ulog u vlastito zdravlje, i zdravlje ukućana. Dok sami prštite od pozitivne energije, te podižete i motivirate svakoga oko sebe, to je još jedan dodatni plus. 

Young Living nisu samo eterična ulja. 

Young Living ima sve što je potrebno da svoj dom pretvorite u vlastitu oazu zdravlja. Deterdžent za rublje, sapun, pastu za zube, pjena za brijanje, konac za zube, univerzalno sredstvo za čišćenje kuće, te dječju liniju proizvoda, itd.

Kako je napisala jedna naša članica „ doslovno više ne morate ići u drogeriju da bi kupovali ništa osim wc papira“, i ja bih se složila s njom. 

Osim postotka koji ste sami zaradili, od svake osobe koja je ispod vas dobivate proviziju:

 • 8% od osoba koje su na prvoj razini ispod vas
 • 5% od osoba koje su na drugoj razini ispod vas
 • 4% od osoba koje su 3-5 razine ispod vas

Ovdje je matematika vrlo jednostavna☺ zbrojite svoj zarađeni postotak, proviziju i bonus svake osobe koja naruči Starter Kit, i vi imate jednu sasvim pristojnu sumu novca.

I za kraj

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO U 4 KORAKA

 1. Biti član Young Livinga  > Saznajte kako se učlaniti?
 2. Imati svoj Starter Kit
 3. Biti na Essential Rewards
 4. Kupovati proizvode za sebe i svoju obitelj

>>> Saznajte kako se učlaniti.

Nezavisni Young Living distributor