TRETMAN:

30 načina Samadhe

KADA NE ZNATE ODABRATI ENERGIJU ZA SEBE, ODABERITE SISTEM „30 NAČINA SAMADHE“

Koliko ste upoznati s energijama koje iscjeljuju? Ili s energijama koje čiste životni i radni prostor?

Jeste li znali da postoje energije koje se nikako ne smiju otvarati na ljude, životinje tj. na živa bića?

Postoji toliko predivnih energija koje rade čuda, samo ako to mi dozvolimo. Možda i niste sigurni u nazive energija, i to je sasvim u redu. Vjerujte, ni ja nekada nisam znala. No, možete si pomoći ako tražite npr. po dijagnozi, ili tražite zaštitu, možda pročišćenje. Možda želite osjetiti mir i Nirvanu, ili očistiti i zaštititi svoj životni ili radni prostor? Ili pak želite energiju koja najbolje radi noću? Da, da sve to postoji u jednom sistemu. I da, neka vas ne zbunjuju nazivi energetskih kanala. Najvažnije je da oni rade posao. 

Predlažem vam da pogledate sistem koji obuhvaća 30 kanala visokih frekvencija usmjerenih na primjenu u različitim oblastima života. „30 NAČINA SAMADHE“ je sistem koji omogućava razrađivanje, liječenje, čišćenje i zaštitu, punjenje i otvaranje sposobnosti u različitim oblastima života. 

Svi kanali rade veoma duboko u podsvijesti, dajući kvalitetan efekt od primjene i brzo rješenje problema. 

Kako ćete odabrati koji kanal je za vas? Možete pročitati opis za svih 30 kanala, i vidjeti koji je upravo najbolji za vas i vaše potrebe. Ili ćete se konzultirati sa mnom. Na kraju, anđeli će uvijek naći najbolje rješenje za vas, samo ako im to dopustite. 

Koliko dana radimo s pojedinim kanalom zavisi od teme rada. Sa zdravstvenim problemima poput depresije neće biti dovoljno raditi 2 ili 3 dana s jednim kanalom. Stanje depresije nije nastalo „preko noći“, ali možete očekivati poboljšanje vrlo brzo, naravno ne preko noći. 

I za kraj, ako želite sami za sebe raditi tretman, odaberite jedan ili više njih i primite inicijaciju u iste. Nakon inicijacije, sistem je odmah spreman za rad. Radite sebi ili drugima. 

Ako ste se odlučili na inicijaciju u svih 30 kanala, i to je moguće. Pišite mi, i sve ćemo dogovoriti:

Preporuka

Ovu terapiju vrlo rijetko radim za klijente, no uvijek postoji mogućnost dogovora. Moja preporuka je da primite inicijaciju u pojedine kanale i radite sami na svojim temama.

Cjelokupna obuka i inicijacija u svih 30 kanala u jednom danu iznosi 350 eura. Vrijeme obuke je individualno, a neko predviđeno vrijeme je 5 sati. Prema potrebi vrijeme se može skratiti, ili produžiti do sat vremena. Nakon toga spremni ste na rad sa svim kanalima odmah nakon inicijacije. Dobiva se skripta i certifikat, uz mogućnost prenošenja znanja i inicijacije. Ako se odlučite za ovu opciju, s radom počinjemo nakon uplate u cijelosti na račun.

Cjelokupna obuka podijeljena na 6 mjeseci gdje se jednom mjesečno primi inicijacija u 5 kanala iznosi 100 eura mjesečno, i izvodi se nakon uplate na račun na mjesečnom nivou. Skriptu i certifikat dobivate na kraju obuke. Tada ste spremi prenositi znanje i inicijacije.

Inicijacija u dva odabrana kanala prema trenutnoj potrebi je 50 eura, i možete raditi terapije sebi i drugima. Najbolje je dobiti rezultate kod sebe, pa tek onda krenuti s radom na drugima. U ovoj verziji ne dobiva se skripta niti certifikat, niti možete prenositi znanje (jer ga nemate!). Ukoliko se u narednih 6 mjeseci odlučite na cjelokupnu obuku koju plaćate u cijelosti, tada vam se za ovih 50 eura umanjuje uplata.

Opis kanala Sistema Kosmologije Novog Vremena Visokih Vibracija „30 NAČINA SAMADHE“

KONZUL  Ovo je sudac, miroljubiva energija, iako prilično surova. Istina u prvom redu, sve će naći i pokazati, spasiti od iluzija, prevare i manipulacija protiv vas. Ima suprotan efekt. Energetski kanal radi pažljivo, tražeći bilo kakvu laž i nepravdu i uspostavlja ravnotežu.

MIRRLADA  Život je u harmoniji kada je sve dobro i sigurno, kako u osobnim tako i u porodičnim stvarima. Pomaže da vidite svoje greške i zablude, spašava od svađa i uvreda, daje puno svijesti o tome kako se brinuti o svojem domu, ognjištu, svojim najbližim i najmilijima. Iznad porodičnog polja gradi zaštitnu kupolu.

ZEVS Gospodar života. U ovom kanalu je muška energija, strastvena, dominantna, obdaruje moćnom karizmom neodoljivosti, sreće i uspjeha u svim oblastima života. Privlači na vas svu pažnju, želju da vam budu na usluzi, da pod svaku cijenu budu uz vas. Doprinosi da se poslovi i planovi realiziraju na najuspješniji i najpovoljniji način. Privlači bogatstvo i luksuz u život.

KAMALA  Potpuno opuštanje, odmor za tijelo i dušu. Energija kanala usklađuje i balansira sva suptilna tijela, opušta fizičko tijelo, daje odmor mišićima, umu i srcu. Ako želite ići na pravo putovanje do toplog mora i mira, onda možete tražiti i ovo.

SOHAR  Božanski kanal energije. Sa ovog nivoa dolazi emanacija Misli Božanskog Uma kroz Viši Ego osobe. Dolazi do formiranja individualne duše (njenog puta i razvoja) ili Višeg Ja. Kanal za iskusnog energetskog praktičara koji poznaje i razumije procese razvoja ljudske duše i teži uzdizanju, prelasku na više nivoe svojeg razvoja.

KOLJADNIK (KOLEDAR) Pronalazi financije za neophodne potrebe. Kanal je čarobni štapić, izvući će vas iz dugova, sakriti od utjerivača dugova, dat će vam da predahnete i dovest će vas do prosperitetnog i sigurnog života. U kanalu postoji svjetlosni provodnik – možete komunicirati, postavljati zahtjeve.

VEZUV Vatreni kanal, goruća energija, kao ljuta papričica. Ovdje je rad se elementom Vatre. Može spaliti bolesti, tumore, bradavice, a može i zapaliti iskru ljubavi i strasti u svojem obožavaocu. Također, preporučujem da ga koristite kako biste dali energiju i život poslu koji je zastao u svom razvoju i gubi prihode.

LISTAVA  Strastvena energija, ženska. Daje da se  manifestira pravoj ženi, onoj kakva je iznutra. Može iznenaditi kada domaćica promijeni svoj imidž i pojavi se kao seksi i karizmatična žena vještica ili amazonka sa nasilnim karakterom. Povezuje se sa Višim Istinskim Ja.

FIRAREJD  Kanal pomoćnik. Pomoći će da pronađete predmete crne magije, jastučiće, začarane stvari u kući. Čisti energiju kuće, osvjetljava, pomaže u odnosima, lijeći sve članove domaćinstva i kućne ljubimce (pse, mace, ptice).

TONGUT  Kanal aktivator najboljih kvaliteta i sposobnosti. Ako imate sklonosti ka crtanju, pomoći će vam da razvijete umjetničke talente u sebi, i odvest će vas do cilja kako biste stekli dostojnu profesiju, koja će biti za dobro, za radost i zadovoljstvo.

STROP  Izjednačava vibracije fizičkog tijela sa nivoom vibracija duhovnog nivoa. Primijenite ga kada fizičko tijelo ne može dostići visoke frekvencije.

KLUSTER  Kanal nakupljenog iskustva. Sve što ste nekad znali i umeli, možete vratiti u sadašnju inkarnaciju. Kanal ispunjava posebnom radošću, ponosom zbog sebe, zbog svojih dostignuća. Daje snažan poticaj ka slavi i uspjehu, razvija stvaralački trag, pomaže živjeti udobno, u radosti i sreći.

SINOR  Direktan kanal komunikacije sa zvjezdanom porodicom. Podrška matične planete ili zvijezde, moćna zaštita. Daje smjer za razvoj duše. Izvodi na odredište. Proširuje svijest.

PENKAT  Liječi bolesti nervnog sistema, napade panike, strahove, izvodi iz depresivnog stanja. Aktivira rad mozga, doprinosi obnavljanju pamćenja u starosti.

ALFARR  Moćni antivirus! Aktivno čisti respiratorni sistem, pluća, traheju, bronhije, usnu šupljinu i nazofarinks. Uklanja sa organa tanke slojeve , paučinu, crni plak kod pušaća. Izbacuje toksine, vraća u prvobitno stanje, ispire organe čistom i svježom energijom. Eliminira štetne mikroorganizme. Energija u kanalu je oštra. NE PRIMJENJIVATI ZA DJECU!

ZBORA  Pročišćavanje unutarnjih organa, izbacuje toksine, eliminira parazite. Neophodan je niz tretmana da bi se čišćenje odvijalo nježno i harmonično. Preporučujem otvaranje kanala jednom u 2 dana, tokom 7-10 dana. JEDNIM  tretmanom očisti se SAMO 1 ORGAN!

LANČA  Sreća i uspjeh u poslu. Privlači sve moguće sretne prilike – dobitke na lutriji, u kazinu, lijepe nalaze, poklone, unapređenja i druge pluseve. Energija kanala je pametna, prihvaća samo pozitivne namjere.

MESHA  Kanal vidovitosti (jasno viđenja). Radi na uklanjanju blokova trećeg oka. Skida pečate zabrane vida, preklapanja i zatamnjenja. Kanal je ozbiljan, potrebno je iskustvo s energijama.

ZUGRA  Otklanja sve vezanosti za ljubav, ljubavne čini, kao i štetu u odnosima, za razvode i svađe. Spašava od raspada porodice. Energija je teška, sve negativno predaje izvoru.

KORIDA  Kanal za majstore koji rade kao „čistaći“. Uklanja magijske, astralne, mentalne i napade zagrobnog svijeta. Spaljuje veze, bilo što nekrotično, zatvara negativne kanale implementacije.

ERAST  Pomaže da se vidi istina u teškim situacijama, u cikličnosti. Izvodi iz kompliciranih situacija i teških odnosa, ako su nadživjeli sebe. Usmjerava na put sreće i uspjeha. Preporučujem da radite s kanalom 3-4 puta tjedno, dok ne osjetite pozitivne promijene. Zatim je dovoljno 1-2 puta tjedno, a onda 1-2 puta mjesečno za poboljšanje rezultata.

SELESTA  Da se udate ili oženite. Ispunjava energijama privlačnosti, pokazuje vas potencijalnom partneru. Stvara uvjete za sastanak, izvlači potrebne situacije.

FINIST  Iscjeljitelj vida. Daje jasnoću očima, lijeći očne bolesti. Posebno je koristan za starije osobe kada se oštrina vida naglo smanjuje s godinama. Ispunjava radošću života.

FERRASTA  Čista magija Ljubavi. Otvara zatvorena srca, obavija valovima harmonije, dobrote, ljubavi univerzuma. U kanalu je ugodna energija. Radi kao magnet, privlači ugodne sitnice, poklone, iznenađenja. Pomaže da se živi kroz ljubav.

KOLOVRAT  Daje pokret. Izlazi iz stagnacije. Primjenjuje se u svim situacijama kada nema energije, životne snage, raspoloženja, pa čak i kao iscjeljitelj kod teških kroničnih bolesti. Ili kao ubrzanje za komplicirane poslove, procese i situacije.

PERUNICA  Kanal munje Boga Peruna. Ovo je moćna zaštita, ako kažete namjeru, onda će biti obrnuti udarac. Kanal radi autonomno, ima simbol – malu munju. Nekoliko komada može se nacrtati u mislima oko vas. Kanal Perunica može se primjenjivati od bilo kakvih negativnih utjecaja, čak će vas zaštititi od želje da se svađaju s vama.

LUART  Novčani kanal, otvara tokove obilja Univerzuma. Radi na čišćenju i uklanjanju energetskih blokova, kao i s podsviješću na dubokim nivoima. Pokazuje vaše greške, negativne stavove prema novcu, čak i loša djela. Npr. krađu novca ili druge imovine ako ste to ikad radili u prošlim inkarnacijama, i sada je vaš novčani tok blokiran. Preporučujem rad s kanalom meditativno, 3-4 puta tjedno sve dok ne osjetite da su svi blokovi uklonjeni, i da novčani tok lako i slobodno prelazi u energetsku strukturu.

GROMOVNIK  Kanal čišćenja, dovoljno je samo stajati u protoku energije kanala. Čisti svaku negativnost, ima sposobnost da ju transformira, samo trebate izgovoriti namjeru. Izgrađuje zaštitu nakon čišćenja, mrežu od munja visokih frekvencija.

DUH SVAROGA  Duhovni kanal koji se otvara mišlju, željom za molitvom. Pruža pomoć u životnim potrebama, podržava, usmjerava, pomaže da se čini dobro, živi u slozi i ljubavi. Sve molbe i molitve na ovom kanalu idu direktno Svevišnjem, zaobilazeći kršćanski egregor, odmah će vas čuti. U energiji kanala možete tražiti pomoć i zaštitu svojeg Roda. Dolazi Čuvar Roda, Glavna žena Roda, a po potrebi i iscjeljitelji i vračevi Roda.

ESFIRA  Kanal za mršavljenje. Jako vruća energija, radi na sagorijevanju masti. Ovo je za lijene, koji se ne žele bavit sportom i fitnesom ili ne mogu iz zdravstvenih razloga. Energiju je najbolje primjenjivati tokom dana, jer ako ju radite uvečer nećete moći zaspati. Energija djeluje dugo i aktivno s trnjenjem i peckanjem po čitavom tijelu.

Javite se da dogovorimo termin.