Vjerujem u Anđele, znam da su tu uz nas i neizmjerno ih volim.

Često nailazim na znakove njihova postojanja. Osobito volim vilin konjice… kakvo uzbuđenje kad me posjeti, posebno kada uđe u stan ili radnju gdje radim. Prošeta se kraj mene kao da želi reći „tu sam, ne brini“. Čujem da mnogi ljudi nailaze na pera koja lete zrakom ili se spuste na kakvu policu i za mnoge je to znak da su anđeli tu negdje. Što se mene tiče, ranije sam uvijek imala neko „obrazloženje“: naravno da ima perja, pa jastuk je perjani, naravno da leti pero, eno goluba na prozoru itd.

Ali, prije nekoliko dana, ujutro ustanem, kao i uvijek prvo zahvalim Bogu što sam ustala živa, zdrava i što su živi svi koje volim. Onako bunovna idem do dnevne sobe… kad, usred sobe prelijepo sivkasto-bijelo pero. Tog trena kroz mene prostruji snažan osjećaj sreće, blaženstva. Nasmiješila sam se i glasno rekla: „Hvala vam, znam da ste tu, uz mene“. 

Znam i vjerujem. 

Jedino mi je žao što nedovoljno vremena posvećujem meditaciji, jer sam svjesna da bih mogla da uspostavim bliži kontakt s njima, posebno od kad sam sanjala Arhangela Mihajla. 

A možda i za to postoji razlog, možda nije još vrijeme za to, jer  sve postoji pravo vrijeme 

Dra-Ri 

 

Foto:  Julian HanslmaierUnsplash