TRETMAN:

Astralni vrač (DOKTOR)

Na samom početku objašnjenje, da ne bude zabune oko riječi „vrač“. Ovo je energija koja je stigla od ruskog Majstora Progresora, i prijevod s ruskog vrač je doktor, liječnik. 

Astralni vrač je univerzalna energija koja radi kako sa bolestima, tako i sa vanjskim energetskim utjecajima. Energija u potpunosti liječi cijelu osobu, ne samo somatske bolesti, već i duševnu i psihičku aktivnost, uklanjajući sve razloge koji su prouzrokovali određene posljedice. 

  • Liječi i normalizira rad svih organa
  • Puni čistom i svjetlom ljekovitom energijom
  • Povećava ukupnu energiju, na način da čisti od negativnih utjecaja, uništava mračne energije, te uklanja parazitske egregorne veze. 
  • Energije umiruju i smiruju
  • Očistite kožu i krv, zube, nokte
  • Dovodi u red mišićno-skeletni sustav, kardiovaskularni sustav, endokrini sustav
  • Virusi i bakterije umiru pod utjecajem rada Astralnog vrača. 

Budite zdravi uz ovu efikasnu i moćnu energiju!

Za rad je potrebno raditi pola sata do sat dnevno. Za potpuno čišćenje, obično je potrebno 1-2 puta raditi. Dalje ovisi od osobe, treba li ponoviti rad s energijom. Za potpuno izlječenje svima je potreban različit broj tretmana. Prati se zdravstveno stanje, i prema poboljšanju se shvati kada se prekida s radom. 

Preporuka

Vrijeme trajanja tretmana je 15 do maksimalno 60 minuta dnevno ovisno o tegobama. Preporuka je 3-5 tretmana, te po potrebi nakon tjedan dana ponoviti broj tretmana do nestanka simptoma.

Cijena 3 tretmana je 60 EUR, 5 tretmana je 75 EUR, dok je cijena jednog tretmana 30 EUR. Početak rada je nakon uplate u cijelosti na račun.

Radi kontaktno i na daljinu. Koristi se kako za liječenje, tako i za preventivu.

Javite se da dogovorimo termin.