Vrlo često se nije lako predstaviti, pa sam odlučila predstaviti se u nekoliko kategorija. Na samom početku moram reći najvažniju stvar, anđeli su mi u krvi! Zaista, nisam mislila da će mi to biti No.1 čime ću se baviti u životu. No, shvatila sam da je to moja svrha, i prihvatila to nakon dugog vremena preispitivanja i odbijanja činjenica. 

U javnosti sam s anđelima više od 10 godina. Na početku nekako sramežljivo, i bez osnovne vjere u sebe. Srećom, anđeli su mi pomogli da se to promijeni, da izađem na svjetlo dana. 

Vrlo često radim s osobama koje nemaju nikakva saznanja o anđelima. Razgovaram s njima i prenosim poruke. Radim radionice i seminare. Napisala sam knjigu Anđeli mog života i izdala dvoje anđeoske kartice.

Detaljnije o meni i anđelima, kao i anđelici Ljubičastoj Nini pogledajte na linku Ljubičasta Nina

Osobe koje žele saznati više o anđelima i komunikaciji s njima, te kako nam ovi naši letači mogu pomoći u svakodnevnom životu, saznajte na podstranici Ljubičasta Nina  i FB stranici Moja anđeoska zona.

Uz anđele velika sam obožavateljica eteričnih ulja. Edukaciju za aroma masera završila sam davne 2007. godine u Zagrebu, i od tada se ne odvajam od tih malih mirisnih bočica. Kroz sve ovo vrijeme radila sam s raznim brandovima eteričnih ulja.

Kada ne razgovaram s anđelima i ne bavim se miješanje eteričnih ulja, tada možemo razgovarati na više tema iz raznih područja, a sve u svrhu vašeg zdravlja. 

Volim reći za sebe da na više raznih načina pomažem ljudima doći do balansa u tijelu, a sve u svrhu psihičkog, fizičkog i emocionalnog zdravlja. 

Da bih u svemu tome uspjela, odlučila sam se educirati i postala sam health coach, wingwave coach i mindfulness coach. Uz pomoć raznih vještina poput kvantne harmonizacije, razne NLP tehnike te autogenog treninga sva tematika se savladava na jedan vrlo nježan način, a na klijentovo zadovoljstvo. 

Kroz radionice i individualna savjetovanja pratim pojedince na njihovom putu prema željenom cilju. Vjerujem da svatko od nas može napraviti promjenu uz dobar plan, motivaciju, vrijeme, dosljednost i podršku. A ja ću vas na tom vašem putu podržati maksimalno. 

Posebno me raduje činjenica da mogu raditi sa svim kategorijama ljudi. Postoje osobe koje misle da imam čarobni štapić i da će sve proći bez njihove suradnje. Za njih je svakako bioenergetski tretman i wingwave coaching. Oni koji vole dodir i miris, za njih je masaža eteričnim uljima uz konzultacije. I kategorija koja nikako ne vjeruje u bioenergiju, ne podnosi ni mirise ni dodir, za njih je coaching savršen izbor.

A kada ne dobivamo odgovarajuće rezultate, uz ponavljajuću tematiku, tada je najbolje odraditi regresiju u prošle živote. 

Davnih godina i ja sam bila bolesna, uplašena, nisam znala što mi se događa, ali sam znala da sam premlada da se prepustim krevetu i bolestima. Uostalom, imala sam i kćer koju je trebalo podići na noge. 

Na linkovima ispod pročitajte i pogledajte kako sam ja uspjela. Ako sam mogla ja, čvrsto vjerujem da i vi možete puno toga promijeniti kod sebe.

Za sve mi možete pisati na mail violetnina71@gmail.com