Kroz godine rada i razgovora s mojim i vašim anđelima, s mojim i vašim Vodičima, nikada vam nisam pisala ili govorila koje sve energije možete očekivati od mene i/ili tražiti da radimo. Sve su one anđeoske jer na mojoj stranici pronaći čete samo i isključivo anđeoske energije. 

Jedna od prelijepih anđeoskih energija je Svjetlosna kozmetologija, a prenesena je od strane anđela Eške i Hagije Sofije, te arkanđela Rafaela, Renvara, Mihaela i Metatrona. Svjetlosna kozmetologija predstavlja jednostavnu, iscjeljujuću i efikasnu metodu energetskih, svjetlosnih tehnologija suvremenog doba, namijenjenu pomlađivanju na staničnom nivou, na nivou DNK i na vanjskom izgledu (nivou). Svjetlosna kozmetologija je jedinstveni način iscjeljivanja, tijekom kojeg „kozmetolog” ne preuzima na sebe starost i bolesti klijenta, nego se sam iscjeljuje i podmlađuje zajedno s njim, jer neminovno dolazi do duhovnog rasta, pročišćenja i podizanja razine svijesti, vremena i transformacije.

Vrata tirkiznog anđela je kanal ljubavi, svjetlosti i dobrote te podrška anđela. Uz ovaj tretman dobivaš i svoj anđeoski eliksir, a o svemu više pogledaj na Vrata tirkiznog anđela .

Pobjednik Sila Tame je još jedna lijepa anđeoska energija. Energija Pobjednik Sila Tame  predstavlja skup moćnih anđeoskih energija koje posjeduju snažnu moć rušenja svih tamnih sila i njihovog pobjeđivanja. 

Energija koja umiruje i smiruje, čisti kožu, krv, zube i nokte, liječi i normalizira rad svih organa, i još puno toga radi Astralni vrač (doktor), a o svemu više pogledajte ovdje.

Za one koji žele rad na više energija moja preporuka je 30načina Samadhe. Predlažem vam da pogledate sustav koji obuhvaća 30 kanala visoke frekvencije usmjerenih na primjenu u različitim područjima života. „30 NAČINA SAMADHE“ je sustav koji omogućuje razrađivanje, liječenje, čišćenje i zaštitu, punjenje i otvaranje sposobnosti u različitim područjima života.   

 I za kraj Mihaelova kolona, predivna zaštita arkanđela Mihaela i njegove vojske anđela. Specifično za ovu energiju je da kada se postavi zaštita, ona traje sedam dana i sedam noći. 

Nakon svega nabrojenog znam da je teško odabrati ono što je najbolje za vas, no vaša intuicija je nepogrešiva, baš kao i poruka anđela. A ako i dalje dvojite oko nekih energija, javite mi se, i vjerujte anđeli će nas usmjeriti upravo na najbolju energiju za vas u tom trenutku ili za vaš izazov.