Ljubičasta Nina

Dugo sam razmišljala kako napisati tko je zapravo Ljubičasta Nina.
Za mene Nina ima jedno sasvim drugačije značenje, nego što ima za vas dok čitate njene priče. Ili, moje priče? Možda, nase priče”? Teško je reći.
Dakle, kako je počelo? Već dosta dugo razgovaram, radim i surađujem s anđelima. Postupno sam počela komunicirati s njima, pojedinčano. U nekom trenutku shvatila sam da bih trebala pitati ih za njihova imena. Dakle, sve je u tome bilo normalno… Kažem, normalno, jer za mene je razgovor s anđelima normalna stvar.

No, s jednim sam anđelom imala problema – naime, nikako nisam mogla čuti njegovo ime. Boja je bila jasno vidljiva, svjetlo ljubičasta. Pomislih, tko je to? Pokušavala sam čuti ime, misleći da je to jedan moj bijelo–ljubičasti anđeo, ali odgovor je uvijek bio “to nisam ja”. Naravno da sam bila zbunjena, s anđelima sam inače normalno komunicirala i naravno da sam se sad pitala što raditi. Sve dok jednom prigodom nisam postavila izravno pitanje: “Jesi li ti, zapravo, anđelica?”. “Da, ja sam Nina”, rekla je. Ljubičasta. Prekrasna ljubičasta Nina. Bila sam jako iznenađena jer se sad anđelima pridružila i anđelica. Jasno, bila sam više nego sretna. Moja anđelica!

Nina je anđelica koja ne priča puno, daje tek nekoliko glavnih uputa. Uvijek je prisutna, pa ako mi nešto nije jasno, navede me da odradim sve kako je ona zamislila i kako je za mene najbolje. Nina, hvala!
Imate pitanje za Ninu? Javite joj se putem maila.

Ili mi se pridružite i zapratite Facebook stranicu Moja anđeoska zona.