TRETMAN:

Mihaelova kolona

STUB PLAVE SVJETLOSTI ARKANĐELA MIHAELA

Energetski kanal arkanđela Mihaela direktno

Svima nam je ponekad, ili uvijek potrebna zaštita. U vremenima kojima živimo, usudim se reći da nam je zaštita uvijek potrebna. Ono što svi možete naučiti je anđeoska zaštita arkanđela Mihaela. Kada jednom postavite zaštitu ona će biti aktivna narednih 7 dana i radit će na automatskom režimu.

Zaštitu možete aktivirati za sebe, za druge i za prostor.

Želite li harmonično okruženje kod kuće ili na poslu, također ćete posegnuti za ovim energijama.

Prostor na koji se redovito otvara preobražava se u magnet za povoljne prilike, za materijalno izobilje i duhovno blagostanje.

Želiš li ovu anđeosku zaštitu, javi mi se. A ako to želiš naučiti, također mi se javi za dogovor termina za inicijaciju.

Prostor na koji se redovito otvara preobražava se u magnet za povoljne prilike, za materijalno izobilje i duhovno blagostanje.

Preporuka

Ovaj tretman zaštite radi se jednom u 7 dana. Može se ponavljati svakih sedam dana, ili kada osjetite potrebu.

Cijena jednog tretmana zaštite (u trajanju od 7 dana) je 40 eura, a ako želite zaštitu u kontinuitetu za mjesec dana cijena je 100 eura. Sprovodi se na daljinu, i radi se nakon uplate na račun.

Moja preporuka je da naučite kako se to radi, i napravite zaštitu sami sebi kada želite, ili osjećate potrebu. A kad jednom naučite, možete raditi zaštiti svojim ukućanima i svima koji to požele od vas. Edukacija je u trajanju od 90 minuta, a cijena je 50 eura. Sprovodi se kontaktno ili na daljinu nakon uplate na račun. 

Javite se da dogovorimo termin.