MINI TEČAJ – MAXI TRANSFORMACIJA

7-dnevni online tečaj životne transformacije

Ovo je tečaj u kojem ćete u samo sedam dana proći, korak po korak, sedam stepenica da upoznate sebe i naučite kako postići lakoću življenja.

Što vas očekuje?

1.DAN UPOZNAJ SVOJEG ANĐELA ILI DUHOVNOG VODIČA – Trajanje 120 min
Na samom početku, kroz meditaciju, upoznat ćete svojeg anđela čuvara koji će vas pratiti i biti s vama, pomagati vam i bodriti vas. Prije meditacije ćete naučiti da ga nije nužno vidjeti, već da ga možete čuti, osjetiti ili jednostavno znati da je netko prisutan. Nakon meditacije ćemo o svemu popričati.

Meditacija „Susret sa svojim anđelom čuvarom ili Duhovnim Vodičem“

2. DAN OPROST SEBI – Trajanje 70 minuta
Naučit ćete zašto je oprost važan za vas. Naučit ćete kako oprostiti sebi, da se osjećate oslobođeno tereta koji ste nosile, i konačno, naučit ćete kako da se nosite sa ostatkom svijeta, kada naučite oprostiti sebi. Nakon uvoda ide meditacija i razgovor nakon meditacije.

Meditacija koja vodi do oprosta sebi.

3. DAN OPROST DRUGIMA – Trajanje 70 minuta
Ne opraštajuće emocije su „mračne noći naše Duše“, i ako ne opraštamo drugima, ostajemo u tim emocijama, ostajemo zarobljeni u vlastitim nesigurnostima između dvije mogućnosti. Opraštajući drugima, ovladavamo razumijevanjem da vraćanje na staro više ne postoji, i ne želimo proživljavati isključivo radi sebe, a ne zbog onoga prema kome smo osjećali negativna emocionalna stanja.

Meditacija koja vodi do oprosta drugima.

4. DAN BALANS ČAKRI – Trajanje 70 minuta
Da bi nam život bio u balansu potrebno je posložiti i izbalansirati tijelo. To ćemo uraditi balansom čakri. Ukratko ćete saznati o svakoj čakri pojedinačno, gdje se nalazi i za što je zadužena. Meditacija za balans i razgovor.

Meditacija za balans čakri

5. DAN ISCIJELI TIJELO I EMOCIJE – Trajanje 70 minuta
Nakon što smo izbalansirali čakre i napravili uvod u iscijeljenje tijela i emocija, govorit ćemo o važnosti emocija kako bi tijelo bilo zdravo. Koje su to emocije koje nas koče kroz život i kako i zašto stradavamo zbog njih. Lagani razgovor nakon meditacije. Ovdje će dobiti i uputu kako očistiti dom i pripremiti ga za primanje obilja.

Meditacija za iscijeljenje

6. DAN PRIZOVI OBILJE U SVOJ ŽIVOT – Trajanje 70 minuta
Nakon što ste napravile mjesta u životu radeći na oprostu, pa ste se dobro izbalansirale i iscijelile, naučile ste prizvati obilje u svoj život, i sada ste spremne poslati narudžbu sa svojim željama u svemir.

Vježba „Poziv anđela radosti i obilja“

7. DAN VJEŽBA „NARUDŽBA IZ SVEMIRA“ – Trajanje 70 minuta
Kako se približio kraj tečaja, osjećate se bolje i lakše. Divan osjećaj bez tereta daje snagu i poticaj za novim. Sedmog dana ćete naručiti nešto za sebe iz Svemira. U Svemiru su beskrajne mogućnosti i čekaju baš na vas … pa krenimo po narudžbu.

Vježba „Narudžba iz Svemira“

Pitate se da li je ovaj tečaj za vas?

Ako ste ikada bile u situaciji:

 • Da se bojite ili imate neopravdane strahove
 • Da želite upoznati snagu i važnost oprosta
 • Da niste u balansu, i možda vam je zdravlje narušeno
 • Da želite postići unutarnji mir
 • Da želite postići osjećaj veće ljubavi prema sebi
 • Da se bojite nepoznatog i sutrašnjeg dana

Onda je Mini tečaj – Maxi transformacija baš za vas

Znajte, život je možda nepoznanica, ali ne treba gubiti vjeru.

Vjerujte i strah će nestati.

Vjerujte i prihvati lakoću življenja.

Vjerujte da će sve biti baš kako treba, samo za vaše najveće dobro.

Što su o tečaju rekli dosadašnji polaznici?

…Mini tečaj – Maxi tranformacija… Pronašla sam sebe. Našla sam moć i snagu za koju ni nisam znala da imam. Iscijelila sam stare rane koje su mi zadavale kojekakve probleme godinama. Naučila sam oprostiti sebi i drugima. Uz sve one divne vježbe koje smo svaki dan radile osjećam se snaženo i osvježeno. Uvidjela sam snagu u sebi koja me je pomaknula s mjesta, i zakoračila sam van svoje zone komfora. No nije dovoljno proći kroz tečaj i stati sa svime. Treba svaki dan raditi na sebi. Možete postići čuda, Ja jesam. Hvala Jani i Ljubičastoj Nini.  Taša.V., Irska

Kada se održava tečaj?

Tečaj je koncipiran kao 7-dnevno online druženje pri čemu ću se svaki dan javljati uživo putem ZOOM aplikacije i voditi vas kroz transformaciju. ZOOM aplikaciju možete skinuti na njihovim službenim stranicama ZOOM.US

Tečaj se održava 7 uzastopnih dana od ponedjeljka 1.11 do nedjelje 07.11.2020. 

Početak 1.11.2021. 20:00-22:00h / Svaki naredni do 7.11.2021. od 20:00-21:10h

Nakon 7 dana po završetku, točnije u nedjelju 14.11.2021., imat ćemo dodatno druženje kako bismo napravile sabiranje utisaka, i na kome ćete dobiti snimke 3 vježbe koje su BONUS plus 15 minuta muzike za opuštanje i meditaciju.

Cijena tečaja iznosi 155 eura, dok je za članove Facebook grupe Anđeli mog života 111 eura. 

Prijave se primaju zaključno do 31.10. do 16h.

Ukoliko želite uživati u pogodnostima i cijenama kao članica grupe, pozivam vas da nam se pridružite klikom OVDJE

Što dobivate ovim tečajem?

 1. Svakodnevno vodstvo tijekom sedam dana tečaja
 2. Priliku da radite na sebi sigurne i podržane od strane voditeljice programa
 3. Anđeoske meditacije
 4. Svjet kako očistiti dom od loših energija, ako je možete same izvesti
 5. Kako i zašto napisati pisma oprosta

Kakav će vam život biti posle 7 dana?

 • Lakši, ljepši i ispunjeniji život
 • Život bez tereta razarajućih emocija
 • Život o kakvom ste sanjale, a sada je postao stvarnost
 • Život koji će vas iz dana u dan podržavati i voditi vas u daljnje uspjehe

Bonus za sve polaznike

 • 15 min muzike za meditaciju i opuštanje
 • Snimka tri vježbe koje vam ostaju u trajnom vlasništvu, a koje će vam život učiniti lakšim
 • Snimka anđeoskog uzemljenja i zaštite

Za sudjelovanje u radionici potrebno je prijaviti se putem donjeg obrasca i izvršiti uplatu do 31.10.2021. do 16h

Upute za pristup ZOOM grupi dobivaju se mailom uz potvrdu primitka prijave i uplate.

Prijavite se na 7-dnevnu MAXI TRANSFORMACIJU


Online tečaj Maxi Transformacija - 1.-7.11.2021.

 

Riječi polaznika:

Za mene je ovaj transformacijski tečaj počeo ranije, eto kako: Kao i svima vama i meni povremeno dođu prijedlozi za prijateljstvo, odnosno ljudi koje možda poznajete, eto tako se meni pojavila i Mirjana Jana i kako imam običaj ako mi je netko simpatičan, zavirim na stranicu i super sve, sve 5 no odluka je da za sada ne širim krug prijatelja, no “pokupim ” Ljubičastu Ninu i malko porazgovaramo s njome, ako hoćeš da bude prijateljstvo ostavljam tebi vrijeme. Bilo kako sad je u mojim formama u mobitelu. Bio je 9.8. ove godine. Prošlo neko vrijeme i dođem nekako u grupu Anđeli mog života, vjerujte ne znam ni kako ni preko koga i divne stvari se rješavaju, naravno kriva je Nina i moj Anđeo i sad sve lijepo i ljepše, a onda nakon nekog vremena Mirjana Jana objavi da će, naravno s anđelima provesti transformacijski tečaj i cijenu koja je doista niska, no ja eto nemam taj iznos… Komentiram kako je ideja super i da nažalost ne mogu podijeliti s njima to vrijeme, no i uvjerenje da kad bude moguće prisustvovati ću tečaju. Anđeli rade i anonimna anđelica poklanja 2 tečaja , e da sam i sumnjala da mi je TU mjesto , to bi me uvjerilo. A tečaj, hvala Bogu ništa bolje u mnogo godina nisam prošla, meditacija i energije savršeni no bitno je PROMJENA odnosno Transformacija. Nisam Superžena, no ovi alati i meditacija pomoć su i u promjeni stavova, vjerovanja u sebe i PUNINU. Odavno znam da se sve događa s razlogom i u pravo vrijeme, no sigurnost i ljubav koju sad osjećam nisam očekivala. Možda malo pomoći u kontaktu s anđelima i ljudima, nešto korisno u svakom slučaju sam očekivala, no naći izgubljeni dio sebe i shvaćanje da je moje znanje istina, to nisam očekivala. Hvala anđelima, anđelicama u grupi i Mirjani koju mi je ipak draže zvati samo Jana. Premalo je reći preporučujem, zato kažem USUDI se.  Vaša Ružica Lakosa.
Ljubičasta Nina, posebno hvala