Preuzmi knjigu

Moć sadašnjeg trenutka

Svim divnim ženama želim predstaviti mini e-knjigu sa prijedlogom sedmodnevnog rada. Želim vam da na jedan vrlo lagani način naučite kako biti u sadašnjem trenutku, i istovremeno biti vrlo blaga i nježna prema sebi.

Blagost, nježnost i ljubav prema sebi se uči.

Što vas očekuje u mini e-knjizi?
Na samom početku očekuje vas uvodna riječ kako je uopće došlo do e-knjige. Zašto je važno raditi sedam dana u kontinuitetu. Očekuje vas 15 minuta opuštajuće muzike ili muzike za meditaciju.
I po meni vrlo važno očekuje vas meditacija za početnike. Za sve vas koje možda želite meditirati a ne znate kako, možete skinuti sedam minutnu meditaciju i vidjeti da to nije problem.
Kroz sedam dana naučit ćete kako biti u sadašnjem trenutku kroz njegu tijela, kako koristiti pozitivne afirmacije i kako dati kompliment ženi u ogledalu, Sebi.

Zašto je to dobro za vas?
Vrijeme u kojem živite najčešće vas tjera da ste na autopilotu. Za neke stvari je to odlično, a u e-knjizi pročitajte kada je autopilot dobar, dok u nekim trenucima zaista bi trebalo isključiti autopilota.

U mojoj e-knjizi Moć sadašnjeg trenutka – budi ovdje i sada, pokušala sam vam približiti koliko ste zapravo moćne kada ste u trenutku. Koliko je važno biti prisutna u trenutku, i uz svaku vježbu imat detaljno opisano što i kako raditi, što pripremiti i zašto je to dobro za vas.
Ja sam ovo isprobala, isprobale su i divne žene iz moje grupe, a sada i s vama želim ovo podijeliti.

Kako biste dobili moju e-knjigu pošaljite mi zahtjev putem obrasca:

Zatraži svoj primjerak knjige

*obvezno označiti