blog,  Eterična ulja,  Lifestyle,  Young Living

Sinergijska mješavina eteričnih ulja: R.C.

R.C. mješavina eteričnih ulja je kombinacija deset vrsta eteričnih ulja, a to su redom eterična ulja Eucalyptus globulus, Eucalyptus radiata, Eucaliptus citriodora, Lavander, Cypress, Tsuga, Peppermint, Majoram, Pine i Myrtle.

Iako ne toliko snažna protiv virusnih infekcija kao Raven, svojstva ulja u ovoj mješavini čine ga izuzetno djelotvornim protiv alergija, prehlade, bronhitisa, respiratornih problema, gripe, upale pluća, upale sinusa, bolnog grla i kašlja.

Koje su blagodati mješavine eteričnih ulja R.C.

Najveća blagodat ove mješavine eteričnih ulja je kod problema sa respiratornim sistemom.

R.C. mješavina eteričnih ulja vrlo je blagotvorna kada je raspršena do dekongestiranja i ublažavanja simptoma alergije kao što su kašalj, grlobolja i zagušenje pluća.

Kako koristiti R.C.?

Kod respiratornih problema, bronhitisa umasirati na grudni koš u visini timusa, a može i na leđa u visini pluća. Dobro je staviti u difuzor gdje je osoba sa respiratornim problemima. Za bolje rezultate umasirati na stopala gdje su Vita Flex točke.

Razrijediti u baznom ulju V-6, ili nekom koje imate kod kuće i namazati grudni koš i vrat prije vježbanja. Razrijedite tako da na jušnu žlicu stavite bazno ulje i dodajte 3-4 kapi R.C.

Oprez: kod manje djece najbolje je razrijediti. U bočicu od 5ml dodati 5-6 kapi R.C. i umasirati na željeno područje.

R.C. mješavina eteričnih ulja nalazi se u Premium Starter Kitu koji se može naručiti registracijom na Young Living stranici. Ako slučajno niste sigurni kako ide postupak registraciji saznajte u članku Kako se učlaniti u Young Living.