blog,  Eterična ulja,  Lifestyle,  Young Living

Sinergijska mješavina eteričnih ulja: Stress Away

Stress Away mješavina eteričnih ulja je kombinacija pojedinačnih eteričnih ulja koja djeluju kod kroničnog stresa. Mješavina se sadrži eterična ulja Copaiba, Lime, Cedarwood, Ocotea i Lavander. U ovu mješavinu dodana je i Vanilla.

Ova mješavina dobra je za osobe koje pate od kroničnog stresa i sklone su slabijem imunitetu i osobe koje su osjetljivije na kardiovaskularne bolesti.

Koje su blagodati Stress Away mješavine eteričnih ulja?

Stress Away mješavina posebno je formuliran za pomoć kod svakodnevnog stresa i napetosti tako da možete bolje spavati noću i živjeti zdraviji i sretniji život.
Ova mješavina eteričnih ulja je vrlo blagotvorna kod problema s emocionalnim balansom kao i kod problema s imunološkim sustavom.

Kako koristiti Stress Away mješavinu?

Umasirati nekoliko kapi na zglobove, vrat i ostala željena mjesta na tijelu.
Ja stavim nekoliko kapi u difuzor kada osjetim napetost u tijelu, te sjednem pored difuzora i opuštam se najmanje 20 minuta, pa do jedan sat.

Oprez: NE koristiti kod djece mlađe od šest godina! Savjetovati se sa liječnikom ako ste u drugom stanju, ako uzimate lijekove, ili patite od nekih medicinskih stanja.

Stree Away mješavina dolazi i u roll on pakiranju. Ukoliko želite samo ovaj proizvod, kontaktirajte me za više informacija – Jana, mob. +385 (95) 9200 349 ili mail countryclubjaska@gmail.com