blog,  Eterična ulja,  Lifestyle,  Young Living

Sinergijske mješavine eteričnih ulja: Purification

Mješavina eteričnih ulja Purification sastoji se od šest pojedinačnih eteričnih ulja. To su redom Citronella, Lemongrass, Rosemary cineol, Melaleuca, Lavandin i Myrtle.

Ova pojedinačna ulja u ovoj mješavini imaju neka snažna djelovanja, kao npr. antiseptično, antibakterijsko, antifungalno djelovanje, i odlična su za sterilizaciju prostora. iz tog razloga je ova mješavina dobra za “ubijanje” mirisa i njihovih bakterija, gljivica i i plijesni. Čisti, pročišćava i neutralizira zrak od plijesni, dima cigareta i ostalih štetnih mirisa. Odbija bube, insekte, miševe  koji žive u domovima, uredima i ostalim zatvorenim prostorima. 

Purification mješavina eteričnih ulja blagotvorna je u neutraliziranju nakon uboda insekta kao što su ose, pčele, stršljeni, pauci. Odličan je kao prva pomoć u sterilizaciji rane ili porezotine.

Koje su blagodati mješavine eteričnih ulja Purification?

Eterična ulja u ovoj mješavini mogu pomoći od problema s probavnim sustavom do emocionalnog balansa, ali i pomoći kod kožnih problema. 

Kako koristiti Purification?

  • Ako se često stavlja na kožu, ako se ponavlja, može iritirati osjetljivu kožu.
  • Može se umasirati na Vita Flex točke na tijelu, ušima i stopalima, kao i u hramovima. 
  • Dodajte na lopticu pamučne vate i stavite na otvor klime za odbijanje insekata kod kuće ili na radnom mjestu. Isto tako možete te loptice staviti u auto, ormar ili cipele.
  • Pomoći će ako umasirate na bolno mjesto.

Purification mješavina eteričnih ulja je odlična ako nekoliko kapi dodate u perilicu da rublje dobije dobar miris. Ili stavite destiliranu vodu u bocu od 100ml dodajte 10 kapi mješavine Purification i posprejajte po posteljini, u kuhinji nakon kuhanja, u uredu. Dok putujete također ponesite svoju sprej bocu pa osvježite hotelsku sobu i kupaonu, automobil, pa čak i javni wc ako uđete.

Ako vas zanima kako sam otkrila ovu kombinaciju eteričnih ulja, pročitajte u blog postu Moj novi, Young Living, životni stil