TRETMAN:

Svjetlosna kozmetologija

 

Svjetlosna kozmetika kao i većina znanja iz različitih oblasti na ovozemaljskom planu bila su nam prenesena od strane svijetlih energija, Svijetlih Božanskih Sila – od strane anđela: Eške, Hagije Sofije, arkanđela Rafaela, Renvara, Mihaela i Metatrona. 

Svaki tretman ili autotretman Svjetlosne kozmetike treba započeti s obraćanjem anđelima. Takav pristup osigurava smiraj ega i otvorenost ka Svjetlosnim energijama, što sve zajedno garantira najbolji efekt rada. 

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA SVJETLOSNA KOZMETOLOGIJA

Svjetlosna kozmetologija predstavlja jednostavnu, iscjeljujuću i efikasnu metodu energetskih, svjetlosnih tehnologija suvremenog doba, namijenjenih pomlađivanju na staničnom nivou, na nivou DNK i na vanjskom izgledu (nivou).

Svjetlosna kozmetologija jedna je od energetskih tehnologija Novog Doba. Kao metoda bila je sistematizirana 2007. godine od strane tima njemačkih i ruskih specijalista duhovno energetskih metoda, na čelu sa Reiki Učiteljem i vrsnim medijem s dugogodišnjim iskustvom – Sabine Sangitar Wenig.

Svjetlosna kozmetologija je unikatni način iscjeljivanja, tokom kojeg „kozmetolog” ne preuzima na sebe starost i bolesti klijenta, nego se sam iscjeljuje i podmlađuje zajedno sa njim, jer neminovno dolazi do duhovnog rasta, pročišćenja i podizanja nivoa svijesti, a time i transformacija.
Nakon tretmana, ili autotretmana, osoba osjeća mir i zadovoljstvo. Osjeća u sebi Božansko Blaženstvo, a često ima osjećaj ispunjenosti Ljubavlju, kao da je bila zagrljena, kao malo dijete od strane svoje majke.
Osoba postaje ljepša, zdravija i bolja u svako smislu.

Vrijeme se polako pokreće s osjećajem “kao ka unazad”. Visokofrekventni Svjetlosni Kristali (simboli) pomlađuju i iznutra i izvana. Koža postaje glatka i baršunasta, vezivna tkiva jačaju i regeneriraju se, organi se iscjeljuju i pomlađuju.
Nakon svakog tretmana osoba ne samo što postaje mlađa i ljepša, korak po korak dolazi do unapređenja zdravlja i duhovnog rasta. Pod utjecajem Svjetlosnih Kristala, dolazi do postepenog, ali sigurnog procesa tokom kojeg se genetski sustav ponovno kodira na novi način, a virus starenja podvrgava se iscjeljenju. Uslijed svega toga, proces starenja se usporava i zaustavlja, a kasnije se kreće u obrnutom smjeru, tj. uključuje se proces pomlađivanja.

Svatko, tko je prošao makar jedan tretman, ili autotretman, Svjetlosne Kozmetike, odmah osjeća na sebi utjecaj Božanske energije, jer nakon tretmana dolazi do osjećaja spokojstva, bezrazložne sreće i radosti.
Prvi, makar i najsuptilniji rezultati, najčešće se primjećuju već nakon prvog tretmana.

 

Preporuka

U cilju postizanja vidnih početnih rezultata, i uključivanja procesa u organizmu koji usporava i zaustavlja starenje, potrebno je najmanje 10 tretmana.

Tretmani se izvode kontaktno (u prostoru bez dodira) i na daljinu. Cijena kompleta od 10 tretmana je 200 EUR, a tretmani se sprovode nakon uplate u cijelosti na račun.

Postoji mogućnost jednog tretmana (što nije preporuka, ali na zahtjev može), i cijena je 30 eura, i sprovodi se nakon uplate na račun. 

Svjetlosna Kozmetika se smatra jedinim sigurnim putem borbe sa starenjem, jer u ovom slučaju, iscjeljujući utjecaj se vrši na uzrok, a ne na posljedicu.

Javite se da dogovorimo termin.

Home
Tretmani
Radionice i seminari
O autoru
Blog

Vođena anđelima koji mi šapuću, a ja ti prenosim poruku, podržavam te na tvojem putu, hrabrim, pokrećem i dajem korisne alate kako bi uspjela. Ponekad nije lako slijediti njihove savjete.

Krenimo na zajedničko putovanje tvojim prostranstvima uz pomoć anđeoskog vodstva. Piši mi i dogovori konzultacije.